Forside Nyheder

Nyt Tape Connection åbnet


I den nye Tape Connections butik i Århus fokuseres på den gode lyd og den gode service.


Efter at have været lukket ned siden midten af februar, så genåbnede Tape Connection butikken i Århus i går, med nye ejere.


Konceptet for den nye butik skifter en smule, og der kommer endnu mere fokus på den gode lyd og det gode billede. De nye ejere har ansat Otto Jørgensen til at hjælpe med sidstnævnte. Otto er et kendt ansigt på internet fora, fra sin mangeårige passion for det perfekte billede. Senest med arbejdet i AV Precision, med kalibrering af fladskærms-tv.


Efter hvad recordere.dk erfarer, så har den nye Tape Connection ikke overtaget garantiforpligtigelserne fra den gamle Tape Connection. Der er tale om et helt nyt selskab, som har valgt at starte en ny forretning op samme sted med samme navn. De nye ejere vil dog hjælpe med at ekspediere de af reklamationerne videre, som stadig er omfattet af leverandørgarantier.


Otto Jørgensen fortsætter ved siden af Tape Connection arbejdet med “Det fuldendte fladskærms-tv”.


Hjemmesiden tapeconnection.dk er ikke genåbnet endnu.


 

Pressemeddelelse d. 26. marts 2010


Nye ejere i Tape Connection


Firmaet Tape Connection og den tidligere ejer Søren Pfeil Sørensen blev den 16. marts erklæret konkurs, og butikken har derfor været lukket i en kortere periode. Det er med stor fornøjelse vi nu kan meddele at to tidligere ansatte, Kasper Christensen og Claus Løvstad Rasmussen, har opkøbt aktiverne i Tape Connection, og således videreføres Tape Connection under nye vinger. Den daglige ledelse af virksomheden vil varetages af Kasper, mens Claus vil stå i spidsen for rådgivning af kunder. Udover de to ejere vil man i butikken også kunne møde gamle kendinge fra Tape Connection i form af Otto Jørgensen, Simon Larsen og Henrik Schmidt. Alle er entusiastiske og spændte på at tage fat på den nye opgave.


Det grundlæggende sortiment af varer i butikken vil være som man kender det, men der vil også være nogle ting der ændres. De kendte produkter fra sortimentet, herunder Monitor Audio, DLS, Musical Fidelity, Atoll, Dynaudio, AudioQuest, Marantz og Pioneer vil fortsat være at finde i forretningen, sammen med et udvalg af markedets øvrige gode produkter. Det nye Tape Connection vil ikke som tidligere beskæftige sig med parallel-import af fladskærme, og i det hele taget vil fokus være rettet mod den gode lyd og den gode service.


Der arbejdes fortsat på at få alle detaljerne på plads, men der er så småt gang i hjulene. Butikken på Europaplads 6 i Århus er åbnet og de første kunder ekspederet. Der vil dog gå en uges tid før alt er helt oppe at køre som vi ønsker.


Som følge af den tidligere ejers konkurs vil nogle kunders garantiforhold være påvirket. Vi vil fremadrettet varetage garantiforpligtelser for de produkter som det nye Tape Connection fortsat er officielle distributører af. Dette gælder Monitor Audio, DLS, Musical Fidelity, AudioQuest og Atoll. Derudover håndteres fabriksgarantien på produkter fra Dynaudio, Pioneer, Marantz og Yamaha. For øvrige produkter henviser vi til den enkelte distributør eller producent for information om en evt. fabriksgaranti.


Vi er meget glade for at vi igen kan slå dørene op for Tape Connection, og ser frem til at betjene såvel gamle som nye kunder i butikken på Europaplads 6 i Århus, via vores hjemmeside samt på telefonerne.  


 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.