Forside * Nyheder

Pure lancerer ny transistor radio


Pure Elan hedder den nye transportable DAB og FM radio.


Élan II er en DAB-radio i sort satin finish, front i aluminium og knapper drejet i aluminium. Derudover er radioen udstyret med et krom-håndtag med gummibelægning ? så radioen er lige til at tage med ud i det danske forår, når det kommer. Du har endda mulighed for at pause live DAB-radio med Pure ReVu, hvis du skulle blive forstyrret ude i det spirende forår.


På Èlan II er der indgang til iPod/MP3-afspiller, og skulle du tage dig en lur, kan radioen også vække dig med dens alarm-timer. Lyden er udstyret med 3? håndbyggede højtalere og en digital forstærker, hvilket giver en rigtig god lyd.


Élan II kan også køre på lysnettet, når du ikke har den med på farten. Med ekstra-tilbehøret ChargePAK, et genopladeligt batteri man kan tilkøbe, kan du få op til 35 timers lyttetid pr opladning.


Élan II kan opgraderes til DAB+, når man beslutter at overgå til DAB+ i Danmark.


 


Pris og tilgængelighed


Élan II er nu på det danske marked til den vejledende pris 1.299 DKK. Nærmeste forhandler oplyses af Selek Danmark på telefonnummer 98 15 33 66, og produktet sælges allerede nu i Fona.


 


Kilde: Pure

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.