Forside Nyheder

Rekordvækst for Samsung i Norden


Samsung i Norden har fået opgjort tallene for 2009, og den viser en rekordstor omsætning i Norden
 
Godt 7 mia. kroner solgte Samsung for sidste år i Norden, og det er rekord. En stigning på hele 35%.


Samsung lancerede LED TV (LCD-TV med LED bagbelysning) i  2009. Og næsten alle forbrugere har valgt at købe Samsung i den kategori. Samtidig har Samsungs LCD TV over 40 tommer i løbet af  2009 ligget med markedsandele på mere end 40 procent.


Hjemmebio-systemer med blu-ray. Salget af produkter, der supplerer tv?et er øget. Markedsandelen på hjemmebioområdet voksede i Danmark fra 18,4 procent til hele 61,3 procent.


Men også de øvrige produkter som computere, printere, mobiler og digital skiltning har løftet.


“Det er gået rigtig godt for os i 2009, men det er absolut ikke kommet af sig selv. At vi er blevet Nordens største virksomhed inden for elektronik til hjemmet er selvfølgelig dejligt. Men for os er den vigtigste præstation, at vi har fået opbygget en stor tillid blandt de nordiske forbrugere. Noget vi naturligvis både er glade og taknemmelige over. Det er en påskønnelse fra forbrugere og kunder, som vi skal værne om og bygge videre på i 2010”, udtaler Solvej Lee, Senior Landechef for Samsung i Danmark.


 


Kilde: Samsung

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.