Forside Nyheder

Samsung først med 3D blu-ray


Samsung BD-C6900 3D blu-ray afspiller


 


Samsung kom først med 3D TV, og nu følger de op med markedets første 3D blu-ray.


Alle de store producenter lancerer 3D udstyr i år. 3D TV, 3D blu-ray og 3D spillekonsoller. Samsung kom først med et 3D TV på det amerikanske marked forleden, og Panasonic har nu fuldt trop.


Nu er Samsung også den første der sender en 3D blu-ray afspiller på markedet. Det er ligeledes amerikanerne der får glæde af dem først, men de skulle dukke op herhjemme senere i 2. kvartal. i USA sælges de nu igennem Amazon.com


Men en 3D blu-ray kan både lydentusiaster og filmelskere nyde film optaget i 3D i full HD hjemme i sofaen. BD-C6900 er Samsungs første Blu-ray afspiller, som er forberedt til 3D og understøtter den nye 3D-standard til Blu-ray.


Dog er det nødvendigt med et TV, som kan afspille i 3D-format for at kunne se 3D-film. Naturligvis afspiller BD-C6900 også DVD- og Blu-ray film som vanligt. Derudover har den indbygget trådløst netværk.


Den danske pris kendes ikke endnu, men i USA koster den omregnet kr. 2.160,-


 


 
Udklip af annoncen hos Amazon.com

Annonce:
Forrige artikelTrådløse hovedtelefoner til hele huset
Næste artikelYouSee genoptager levering af digital boks
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.