Forside Nyheder

Test af digital modtagere samlet i Sverige


Moderselskabet til Boxer, det svenske Teracom, er blevet fælles test center for flere landes digitale modtagere.


En Boxer godkendelse dækker over, at apparatet har været en tur forbi Teracoms testcenter i Sverige, og blevet tjekket op imod de gældende standarder. Altså om der understøttes undertekster, lydformater, tv-guide (EPG), software-opdateringer via antennestikket ect. Alle de ting som NorDig specifkationerne stiller krav om, før et apparat kan godkendes.


Men nu har Teracom solgt den ekspertise til andre lande også, så det ikke kun er Boxer der testes for i Sverige, Danmark og Finland.


Teracom tester også digitale modtagere for RiksTV i Norge, og seneste skud på stammen er irske RTE. Selvom Boxer opgav at etablere kommercielt digitalt tv i Irland, så har moderselskabet Teracom nu fået foden indenfor på dette andet område.


Teracom tester også med Nordig-specifikationerne i Irland, dog med tilføjelsen MHEG-5 der er en platform for interaktivt tv.


På sigt håber Teracom at kunne blive fælles testcenter for mange flere lande, uanset om de benytter Nordig-specifikationerne eller andre.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.