Forside Nyheder

Verdens dyreste TV


Når du nu alligevelvel har kreditkortet oppe af lommen, kan du lige så godt shoppe lidt TV her i påsken. 1.5 mio pund, skal du betale for denne herlighed. Flatpanels.dk har fundet disse fantastiske tilbud.


Tiderne er måske ikke til de allermest luksuriøse goder, men det bekymrer ikke Stuart Hughes, der leverer luksus-produkter. I deres nye serie af fladskærms-Tv finder man to Tv, herunder verdens dyreste Tv.


PrestigeHD Supreme Rose EditionDet nye PrestigeHD Supreme Rose Edition har en fod og ramme af 28 kg 18-karat rødguld og er desuden udsmykket med hele 72 1-karat diamanter på yderrammen. Imellem diamanterne er solsten og ametyster brugt til at fylde ud. Indersiden af rammen er lavet af alligatorskind, og er håndsyet.


PrestigeHD Supreme Rose Edition er 55 tommer stort og har et Full HD panel med LED backlight. Der bruges desuden 200 Hz teknologi, og så er der indbyggede optagefunktioner og PIP (picture-in-picture). Det er Tv producenten Metz, der leverer teknologien i Tv?et.


Det vanvittige Tv koster 1.500.000 engelske pund eller hvad der svarer til knap 12,5 millioner danske kroner.Et billigere alternativ
Synes du PrestigeHD Supreme Rose Edition bliver lige en tand for dyr, så kan den lidt billigere PrestigeHD SUPREME Edition måske friste.


PrestigeHD SUPREME EditionFoden og rammen er skabt i 19 kg 22-karat guld, og yderrammen har prydet med 48 0,75-karat diamanter, og fyldt ud med aventurine og topas. Igen er inder-rammen håndsyet af alligatorskind.


PrestigeHD SUPREME Edition kommer til den nette sum af 1.000.000 engelske pund eller knap 8,3 millioner korner.


Smut ind på www.stuarthughes.com for at bestille Tv?ene allerede nu. Du skal dog være hurtig for PrestigeHD Supreme Rose Edition laves kun i 3 eksemplarer.


Kilde: flatpanels.dk

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.