Forside Produkter HiFi & Surround

Denons nye HDMI 1.4 receivere

 
Denon AVR-1611


 


Snart lander de første af DENONs nye surround-receivere med HDMI 1.4, og en perlerække af hotte nye features.


I slutningen af maj lander de første af DENONs nye surround-receivere med HDMI 1.4 og en perlerække af de hotteste nye features, heriblandt understøttelse af 3D-video og Audio Return Channel for den helt rene 1-kabel løsning mellem receiver og tv.


Traditionen tro er DENON også i år på forkant med de hotte nye features. Allerede i slutningen af maj forventer Hi-Fi Klubben at kunne lancere de to første receivere i den nye generation af surround-receivere: AVR-1611 og AVR-1911.


 Denon AVR-1911


 


HDMI 1.4 og 3D


HDMI 1.4 ? et helt nyt univers3D-oplevelsen er hastigt på vej ind i hjemmebiografen. De allernyeste flad-tv og Blu-ray afspillere understøtter 3D, de tilhørende 3D-briller er på vej ud i butikkerne, og det samme gælder de første 3D-film på Blu-ray. Den nye HDMI 1.4-standard kan håndtere de massive datamængder i 3D-formaterne, og DENONs nye receivere er en rigtig god adgangsbillet til det nye univers.


Ved siden af 3D kommer også Audio Return Channel, som gør det muligt at sende lyd begge veje både til og fra dit flad-tv via det samme HDMI-kabel. Så kan det næsten ikke gøres mere elegant.


 


 


 


DENON AVR-1611 og AVR-1911


Begge de to nye DENON-receivere har HDMI 1.4 med hele 4 HDMI-indgange. Skærmmenuer og digital Audyssey rumkorrektion giver samtidig optimal lyd og nem betjening i hjemmebiografen.


AVR-1611 yder 5 x 75 watt, mens den avancerede AVR-1911 er en fuld 7.1-kanals løsning med 90 watt i hver kanal. Den store model kan opskalere både analoge og digitale billedkilder til 1080p HD-opløsning for maksimal billedkvalitet på Full-HD tv eller en tilsvarende projektor. Herudover får man flot digital lyd fra iPod via USB-indgangen, og Pure Direct forkæler ørerne ved musiklytning fra f.eks. cd.


Begge de nye modeller fås i sort finish.


 


 
Denon AVR-1911


 


Priser og tilgængelighed


Denon AVR-1611 er i butikkerne fra slutningen af maj. Pris kr. 2.499,-


Denon AVR-1911 er i butikkerne fra slutningen af maj. Pris kr. 3.499,-


 


Kilde: HiFi-Klubben

Annonce:
Forrige artikelKlumme: Lang næse i Blockbuster
Næste artikelCANAL9 beholder superliga fodbold
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.