Forside * Nyheder

Fiber alliance på plads

 


 


Fiberselskaber klar med indhold til de digitale motorveje, via en ny alliance.


Flere af fiberselskaberne herhjemme går nu ind i et samarbejde, der baner vejen for levering af nyt indhold til fremtidens digitale motorveje i Danmark.


Indhold der stiller store krav til hastighederne på nettet. De nye tjenester skal fremover leveres via hastigheder på 60-100 Mbit. Hastigheder som sætter en helt ny og fremtidssikret standard for internethastighed i Danmark.


“Vi er glade for, at det nu er lykkedes at samle så mange selskaber under ét, så vi i en dansk kontekst kan være med til at levere et fremtidssikret produkt, og vi er kommet godt i gang med samarbejdet”, siger Kim Frimer, administrerende direktør for Verdo og talsmand for ?Company X?.


Fiberselskaberne vil som samlet enhed i fremtiden være endnu mere konkurrencedygtige og har allerede nu mere end 150.000 kunder med yderligere ca. 50.000 kunder, der er forberedt til fiber. Dermed vil det nye selskab kunne starte ud med mere end 200.000 kunder og ikke mindre end ½ mio. potentielle tilslutninger.


Som kunde hos den nye fiberalliance vil man få en fremtidssikret fiberforbindelse, som også giver adgang til digitalt TV og high definition signaler. Det vil blive muligt at se video-on-demand, og det er hensigten at lave en gennemsigtig prisstruktur, så man som forbruger kan gennemskue, at man rent faktisk kun betaler for det, man får.


Den nye fibersatsning er en alliance mellem de 15 danske energiselskaber: Sydfyns El, EnergiMidt, Tre-For, NyFors, SydEnergi, Seas NVE, Østjysk Energi, Verdo, NRGi, Energi Fyn, Bredbånd Nord, HEF Bredbånd A/S, Galten Elværk, Elforsyningen Nordvendsyssel, Elforsyningen Sydvendsyssel.


 


Kilde: Company X

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.