Forside Nyheder

French Open transmitteres direkte i 3D

 Eurosport kommer til at sende i 3D fra French Open, som led i et nyt partnerskab.


Panasonic offentliggør i dag sit partnerskab med med Fédération Française de Tennis (FFT), Orange og Eurosport, hvilket betyder, at de franske mesterskaber i tennis, Roland Garros (French Open), transmitteres direkte i 3D. Det er den første flerdages-turnering i Europa, som vises direkte i 3D.


Roland Garros er den del af til tennisens Grand Slam og finder sted fra den  23. Maj til 6. Juni 2010. Turneringen er en af de mest prestigefyldte sportsbegivenheder i løbet af året og for første gang nogensinde kan man i hele Europa se turneringen i 3D. Under turneringen bliver alle kampe fra centercourten Court Philippe Chatrier optaget og sendt i 3D. Takket være Panasonics professionelle broadcast-kameraer vil der også være reportager og filmsekvenser bagom kulisserne, som vises i 3D. Der vil yderligere blive produceret en 3D-dokumentar efter turneringen.


Hele turneringen bliver distribueret af Eurosport i 3D via satellit til et stort antal udvalgte butikker i hele Europa og mere end 3000 butikker i op til 58 europæiske lande vil vise turneringen på Panasonics 3D-plasma TV VT20.


Har du parabol kan du stille ind på Eurosport og sidde hjemme i sofaen og kigge på kampene i 3D. De butikker, som deltager i samarbejdet, bliver offentliggjort inden for kort tid på Panasonics 3D-webside 


 


Kilde: Panasonic

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.