Forside * Nyheder

iPad brugere ser video


 


De første rapporter fra USA tyder på en markant brug af iPad til video kiggeri.


Der er gået en uges tid siden iPad blev lanceret i USA, og allerede nu tegner der sig et mønster af hvad køberne bruger den til.


Den benyttes til at se video, film og tv!


Det er den amerikanske hjemmeside MeFeedia, der har kigget på brugen af streaming video over de seneste dage. I den statistik er iPad allerede krøbet op på en 6. plads.


Den slår endnu ikke mobile afspillere som iPhone, iPod Touch, Symbian, Android og Blackberry; Men set i lyset af, at der endnu kun er få hundrede tusinde iPad på gaden, er det en ret markant placering.


Det tyder på at Apple kiggede rigtigt i krystalkuglen, da de udstyrede iPad med et batteri der – i følge de første observationer – holder til 12-16 timers film kiggeri non-stop.


Mon ikke denne nye viden om brugen af iPad, kan få Apple til at genoverveje den manglende understøttelse af Flash. Flash er meget benyttet på nettet, til streaming af media som video, lyd og animationer.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.