Forside Nyheder

Kort nyt

 


LCD producenterne øger produktionen


Oprindelig havde Sharp og Panasonic ventet at den nye 10G LCD display fabrik i Osaka Japan, der åbnede i oktober, skulle have haft et års indkøring inden kapaciteten var oppe på 100%. Men nu er dette fremskyndet til sommer.


Årsagen er en øget efterspørgsel efter LCD displays. Det ventes at der sælges 20% flere LCD TV i år, og det har allerede fået flere producenter som Samsung og LG til at annoncere en øget produktion.


Den øgede produktion fra alle sider får dog analytikere til at advare mod en overproduktion, med nye priskrige til følge. Men det kan jo i sidste ende betyde, at LCD TV bliver endnu billigere.


 Panasonic klar med 4K CCD chip


Den nye CMOS CCD chip til brug i videokameraer, er i første omgang tiltænkt den professionelle verden indenfor film og tv.


Opløsningen er 4K2K (~4096 gange ~2048 pixels). Det er stort nok til både almindelige digitale film optagelser samt 3D.


En fordel ved den nye CMOS CCD her, er at optikken foran kan reduceres fra de nuværende ca. 30 cm ned til ca. 10 cm. Det giver mulighed for mere kompakte professionelle kameraer.


 

Annonce:
Forrige artikelLille VGA -> HDMI boks fra Sandberg
Næste artikelCanal Digital får også VM kampene i HD
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.