Forside Nyheder

Kort nyt

 


YouSee øger bredbånd til 8 Mbit


Laveste bredbåndshastighed hos YouSee er i forbindelse med en bredbåndskampagne hævet til 8 Mbit/s, så man nu kun kan vælge mellem 8, 15, 20 og 50 Mbit/s, hvis man ønsker bredbånd hos YouSee.


Samtidig har YouSee gennemført en ‘dobbelt-op’, så kunder med 4 Mbit/s har fået fordoblet hastigheden til nu 8 Mbit/s.


 “Vores mål er ikke at tilbyde de billigste, men de bedste bredbåndsforbindelser. På det punkt synes jeg, YouSee står rigtig stærk med fire lynhurtige bredbåndsprodukter, som alle også indeholder fri adgang til musik og til web-tv med op til 31 tv-kanaler,” siger vicedirektør Ulf Lund.


 


Første danske blu-ray fabrik er klar


Det er DVD Norden og Dicentia, der er begyndt at fremstille blu-ray i Danmark fra fabrikken i Sakskøbing. Dicentia oplyser til Comon.dk, at de er de eneste i Skandinavien med en lokal produktion af blu-ray.


Den månedlige kapacitet er på 450.000 enheder, og der er aftaler med Nordisk Film.


 


YouSee køber Nakskov kommunale fællesantenne


YouSee har med virkning fra den 1. april købt den kommunalt ejede fællesantenne i Nakskov for en pris på 27 mio. kr. Med købet overtager YouSee’s datterselskab Dansk Kabel TV driften af fællesantennen, en opgave der hidtil er blevet udført af Stofa.


Der er ca. 7.000 kunder på det anlæg.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.