Forside Nyheder

Loewe Xelos Limited “VM” Edition


Loewe benytter VM i fodbold, til en Limited Edition af model Xelos med recorder.


Årets gadget til fodboldfolket, kalder Loewe denne special udgave af model Xelos. Loewe Xelos SL DR+ en kampagnemodel med Loewes DR+ funktion, som er indbygget harddiskoptager i TV’et.


Så istedet for en løs recorder ved siden af, eller optagelse på USB enheder som det tilbydes hos andre fabrikanter nu, så fås dette (og andre) Loewe TV med indbygget harddisk. Med en enkel betjening, med en fjernbetjening til det hele.


?Loewes DR+ tv er simpelthen det mest sublime indenfor enkel og bekvem optagelse af tv-programmer?, siger Michael Brandi, Nordic Brand Manager for Loewe i Danmark, og fortsætter: ?Forestil dig for eksempel, at du med 3 tryk på fjernbetjeningen nemt og enkelt kan optage og gemme dine favorit tv-programmer, direkte på tv´ets harddisk,  og desuden i HD-kvalitet. Eller hvad siger du til at kunne se tidsforskudt tv, det vil sige, at du for eksempel kan afbryde en live udsendelse – sætte den på pause – hvis telefonen ringer, og bagefter fortsætte udsendelsen præcis der, hvor du slap?.


Kampagnemodellen fås i sort eller sølv, i tre skærmstørrelser, og kan netop nu, og kun i en begrænset tidsperiode, købes til specielle vejl. kampagne udsalgspriser på:  • Xelos SL 42 DR+   (info)   kr. 23.999,-
  • Xelos SL 37 DR+   (info)   kr. 20.999,-
  • Xelos SL 32 DR+   (info)   kr. 17.999,-

Harddisken er på 250GB. Hvor mange timers optagelse det giver, afhænger af hvad der optages, altså kvaliteten af TV-signalet, samt om et er standard kvalitet eller HDTV.


 Kilde: Loewe

Annonce:
Forrige artikelCanal Digital får TV 2 NEWS
Næste artikelNu kommer 3D til PS3, sådan da.
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.