Forside * Nyheder

Panasonic takker nej til Android på TV


Panasonic takker nej til Android på TV


Verdens 4. største TV fabrikant Panasonic, har besluttet sig for ikke at satse på Googles operativsystem Android i forbindelse med Internet funktionalitet på TV.


Selv om Android (Google-tv) er gratis, mener Panasonic at omkostningerne til processor og anden hardware ville gøre deres TV for dyre.


Koreanske Samsung har gjort det samme, og takket nej til Android, men deres nej er baseret på at Samsung har deres eget operativsystem, der virker på både TV og Blu-ray afspillere.


Indbyggede online funktionalitet var sidste års hype på både CES og IFA messerne, men problemet er at alle fabrikanter satser på deres egne platforme, så derfor bliver funktionaliteten meget begrænset. Vi må håbe at fabrikanterne får øjnene op for hvor stort det er for almindelige brugere, at kunne bruge f.eks. Google Chrome eller Firefox browsere på deres TV, i stedet for en nærmest ligegyldig vejrudsigt eller en håbløs rss læser.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.