Forside Nyheder

Samsung 3D kick-off fredag

 
Samsung 8-serie 3D TV


 


Nu kommer de første 3D produkter til Danmark. Samsung viser dem frem fredag.
 
Når TV-kanalerne begynder at sende i 3D, er Samsungs nye 3D-TV forberedt til at vise indholdet. Men allerede nu kan Samsungs nye 3D-TV forvandle almindelige TV-programmer og film til 3D.


Det skyldes, at Samsungs 3D-TV har en indbygget processor som forvandler almindelige 2D-billeder til 3D. Så med Samsungs 3D-TV får gamle film en helt ny, ekstra dimension. Og på fodbodbanen bliver dybden i billederne større og eksempelvis bliver det lettere at afgøre, om angriberen står på linje med forsvarsmuren.
 
Samsungs 3D-TV konverterer også TV-spil fra 2D til 3D. Det skaber en ekstra dybde i spillet.


 
Første 3D TV i Danmark 
 
Samsung  lancerer nu elleve forskellige 3D-TV modeller. Der er tale om syv supertynde LED-TV (7- og 8-Serien), to LCD-TV (7-Serien) og to plasma-TV (7-serien). Størrelserne varierer fra 40 og op til 63?.


Et par 3D-briller følger med ? flere kan købes separat og findes i både voksen- og barnestørrelse.


De første 3D-TV fra Samsung kommer i løbet af april, og den vejledende udsalgspris starter ved 10.999 kroner. 


Samsungs LED-TV i 9-serien kommer senere i år. 
Fakta


Samsungs 3D-TV har 200Hz billedfrekvens og full HD og understøtter hdmi 1.4 (3D). Med den nye [email protected] får man adgang til Samsung Apps, hvor man kan downloade nye småprogrammer og genveje til forskellige internettjenester, eksempelvis Skype (kamera sælges som tilbehør).Oplev billederne, musikken og filmene via allshare ved at sammenkoble dlna-kompatible produkter, som fx computere, kameraer eller mobiler, via det trådløsa netværk. Tilslutter man en USB-nøgle til et af TV?ets USB-porte er det faktisk muligt at optage og pause TV-udsendelser med henblik på at se dem senere. Alle Samsungs LED-TV med 3D er også miljømærkede med EU-blomsten.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.