Forside Nyheder

Smugkig på Panasonics 3D blu-ray

Panasonic DMP-BDT300

Panasonics første 3D blu-ray afspiller, model DMP-BDT300, kommer snart på markedet.


Hjemmesiden FlatpanelsDK har modtaget et eksemplar, og giver et kort smugkig af den. Men da de endnu ikke har modtaget Panasonics 3D TV (model VT20) til at kigge med på, må vi vente med at høre om den i funktion med 3D.


 


Udseende


Fronten har en let brunlig nuance i bunden, som primært er synlig i dagstimerne. Klappen til højre kan åbnes og bagved gemmer sig både en USB-port til USB sticks og en kortlæser til SD kort. Klappen til vesntre åbnes automatisk, når Blu-Ray drevet kører ud.


Panasonic DMP-BDT300

Og her kan bagsiden ses. Bemærk blandt andet de 2 HDMI udgange, en coax lydudgang og en optisk lydudgang. Der er også 7.1 analog audio out, samt komponent videoudgang helt til højre.


Bemærk også LAN-indgangen i midten, som giver adgang til internettet, samt USB-porten ved siden af, hvor den trådløse Wi-Fi dongle kan tilsluttes, så DMP-BDT300 kommer trådløst på internettet.


Panasonic DMP-BDT300


Fjernbetjeningen, en 3D demonstrationsskive og USB Wi-Fi:


Panasonic DMP-BDT300


Herunder 3D brillerne, som skal bruges sammen med Panasonics 3D-Tv. Det er det endelige design.


Panasonic DMP-BDT300

Afspilleren fungerer naturligvis også til helt almindelige Blu-Ray skiver, som ikke er i 3D. 3D Blu-Ray film kan desuden afspilles med DMP-BDT300 enten i 3D eller 2D og lægger man 3D Blu-Ray filmen i en traditionel Blu-Ray afspiller, får man blot en 2D version af filmen.

Panasonic DMP-BDT300 bliver tilgængelig i slutningen af april og står til at koste lige omkring 4.000 kroner.

Anmeldelse af Panasonic 3D plasma (model VT20) sammen med denne blu-ray følger senere.


 


Kilde: FlatpanelsDK

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.