Forside * Nyheder

Starwars, Shrek og Titanic som 3D ?


Shrek filmene skal genudgives som 3D blu-ray


 


Lucas, Cameron og Dreamworks kigger på mulighederne for at genudgive succes film som 3D.


Dreamworks er i følge Hollywood Reporter allerede i gang med at konvertere de 3 første succes film om Shrek til 3D, og de vil senere dukke op på nye 3D blu-ray udgivelser.


Det er forholdsvis nemt at genudgive animationsfilm i 3D versioner, da de computerskabte film universer allerede ligger som 3D modeller. Så de mange populære animationsfilm fra Dreamworks og Disney skal nok komme i 3D versioner.


Helt anderledes ser det ud for spillefilm skudt på film. Der er muligheder for at bearbejde dem til 3D versioner, men det kan koste over 100 mio. kroner per film og tage op til 18 måneder, fortæller Jeffrey Katzenberg direktør i Dreamworks.


Ikke desto mindre så har James Cameron allerede lavet forsøg med Titanic scener i 3D, og resultatet er meget flot, fortæller Katzenberg.


Det har fået George Lucas til at se på muligheden for at konvertere Starwars filmene til 3D. Katzenberg understreger dog, at både Cameron og Lucas er perfektionister, og de vil kun gøre det hvis det kan ske uden at ødelægge oplevelsen af filmene.


Så Shrek i 3D kommer helt sikkert. Titanic i 3D kommer sandsynligvis, mens Starwars i 3D endnu er et “måske”.


 
Afstemning
Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.