Forside * Nyheder

Brystons nye highend system-DAC


Canadiske Bryston lancerer nu deres bud på state of the art digital-til-analog konvertering med BDA-1.


Bryston BDA-1 er en selvstændig stereo DAC med fuld diskret opbygning (ingen op-amps, kun transistorer, modstande og kondensatorer i signalvejen) i et eksklusivt Bryston klasse A analogkredsløb med både balancerede XLR-udgange og single-ended phonoudgange.


To separate lineære strømforsyninger til analog- og digitalsektion med uafhængige reguleringer for hvert trin i digitalkæden og to avancerede hybride multi-bit delta-sigma Crystal CS-4398 DAC chip vidner om ægte high end ambitioner.


 Håndsamlet eksklusivitet


Separate DAC’s har gennem mange år hørt hjemme i den absolut tungeste high end, men stærkt stigende udbredelse af download, PC-baserede løsninger og musikservere som lydkilder har gjort produktkategorien mere relevant og højaktuel end nogensinde.


Eksklusivt håndsamlet med kostbare impedansmatchende trafo’er for fejlfri overførsel under alle signalforhold og kompatibelt med snart sagt alle CD-løbeværk, lydkort, PC og musikservere, står Bryston BDA-1 klar til at erobre frontstillingen i digitallejren præcist som mærket har gjort det på analogsiden med forstærkerkomponenter med sofistikerede kredsløbsløsninger og ultra-solid konstruktionskvalitet.


Til den omsiggribende PC-audio er BDA-1 udstyret med en USB-indgang, udover et nærmest altomfattende udbud af mere konventionelle digitalindgange som to af henholdsvis optisk, coaxial og BNC samt en AES/EBU samt en coax digitaludgang for øget systemfleksibilitet.


  


Synkront digitalsystem


Bryston BDA-1 er et synkront digitalsystem med bit-dybde op til 24-bit, samplingfrekvenser op til 192 kHz og raffineret re-clocking og re-sampling. Systemet håndterer de sarteste digitalsignaler nænsomt, støjfrit og med fuldendt timing. De rigtige bits leveres på det rigtige tidspunkt, helt befriet for jitter-fænomener, som kan berøve lyden sin sjæl.


Med RS-232 tilslutning til softwareopgraderinger, er Bryston et usædvanligt fremtidssikret bud på en system-DAC til alle kilder og alle behov. En remote 12 Volt trigger sikrer ideel systemintegration. Fjernbetjening kan købes som ekstratilbehør.


Kan leveres med sølv eller sort front og med en bredde på 17″ eller 19″.


Pris kr. 19.995,-


 Kilde: HTC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.