Forside * Nyheder

Få Canal Digital ind i TV’et

        


Nu bliver det muligt at få Canal Digital kanalerne ind i TV’et uden boks.


Det har i flere år være muligt at få de digitale kanaler ind i TV’et uden boks, for kunder på egen antenne og kabel-tv. Mens satellit-kunderne har måttet se misundeligt til, uden mulighed for at slippe af med settop-boksen ved TV’et.


Men det ændrer sig nu, i hvert fald hvis du har Canal Digital og har – eller overvejer – et TV med satellit tuner.


Canal Digital lancerer her den 1. juni et CA-modul, så satellit kanalerne kan komme ind i TV’et.


Samtidig lanceres flere nye TV herhjemme med indbygget satellit tuner. Det er Samsung der tilbyder det til flere af deres nye modeller nu. Samsung TV der kan benyttes til Canal Digital er LED-tv i 8- og 7- serien samt nogle i 6-serien. Desuden lanceres 5-, 6-, og 7-serien i Plasma og LCD både med og uden satellitmodtager.


?Vi vil have, at det skal være så enkelt som muligt at nyde vores brede udbud af tv-kanaler ? ikke mindst Canal Digitals store udbud af HDTV. Med Samsungs nye tv har det aldrig været nemmere at få de bedste og skarpeste tv-kanaler lige ind i det værelse, man ønsker,? siger Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør hos Canal Digital.


Der findes også andre TV på markedet med satellit tuner. Bl.a. NAD, Loewe og flere af de nu udgåede Pioneer TV som 5090H.


 Samsungs nye C7000 serie LED-TV
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.