Forside * Nyheder

Få kontrol over bassen i rummet


 


Vari-Bass er udviklet med henblik på at kontrollere akustikken med dybe lyd frekvenser.


Portugisiske Vicoustic tilbyder en række innovative løsninger indenfor akustik. Mange års udvikling, afprøvning og optimering ligger bag, og Vicoustic’s ingeniører arbejder tæt sammen med andre industrisektorer, herunder institutter og universiteter. Herudover modtager de regelmæssig feedback fra nogle af Europas førende akustiske ingeniører.


 


VARI-BASS ? En verdens nyhed.


Vari-Bass er specielt udviklet med henblik på at kontrollere dybe lyd frekvenser.


Som det første akustik panel i verden, kan man afpasse lyden tillige med en fri rum placering, samt effektivt justering af dæmpnings effekten direkte efter de specifikke frekvenser, der giver problemer. Lave frekvenser har altid været en af de mest krævende akustiske udfordringer i stort set alle typer rum. De fleste løsninger hvad enten de er hjemme gjort eller produceret er som regel både dyre, ufleksible og tager sjældent hensyn til indretning, udstyr, møbler m.m.
 
Vari Bass er helt specifikt konstrueret og designet til stort set alle typer rum, som indspilnings studier, projekt studie, hjemmebiografer, Hi FI, kontor miljø, showroom m.m. Designet som et rør med materialer af træ og akustik skum kan Vari Bass ganske nemt og enkelt justeres til at virke mellem 40 til 100 Hz.


Ved at rotere på træ panelet, der sider for enden af røret, er det muligt at tilpasse Vari bass indtil problemet er væk. En skala viser samtidig den specifikke frekvens hvor Vari bass er virksom. Vari Bass er et resultat af fleres års akustik studier og løser det akustiske problem med dybe frekvenser. Kan benyttes i alle typer rum og lokaler.


Vari-Bass koster 4.885,- (Box sæt med 2 stk.)


Fås i mange farver og træsorter.


Vicoustic har udover deres Vari-Bass et meget omfattende produktprogram af akustiske absorbere og diffusere. For yderligere information: http://www.vicoustic.com/vn/Homecinema/


 


Kilde: CSO

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.