Forside * Nyheder

Google har introduceret Google TV

 


 


Google bringer internettet ind i TV’et via Google TV.


Open Source operativsystemet Google Android kan også bruges i andet end smartphones og computere. Google vil også gerne have det udbredt til elektronikprodukter som TV og blu-ray afspillere.


Svenske People of Lava kom såvidt vides først, men nu følger Sony efter. Til efteråret kommer de første Sony produkter indenfor TV og Blu-ray med Google Android indbygget. Eller Google TV som de så kaldes i den konfiguration.


Det annoncerede partnerne på Google I/O udviklings konferencen torsdag.


Modsat Apps og internet adgange i andres producenters produkter, så prøver Google at lancere dette som et open source hvor alle kan deltage. Det vil sige fjerne det proprietære, og arbejde på frie åbne standarder.


TV og blu-ray afspillere udstyres med en Intel Atom processor, så de kan afvikle Android. Men det betyder samtidig at de får almindelige computer muligheder incl. fuld adgang til nettet. Selvom du ikke har tænkt dig at sidde og browse på TV’et, så tænk på mulighederne for Apps. og andet nu som i fremtiden.


For TV uden Google TV indbygget, vil Google tilbyde en settop boks med tilsvarende muligheder.


Google TV ventes ud i USA først, og videre ud verden over i 2011


  Google TV settop boks


 


Video


Reklame video for Google TV 


Kilde: Engadget HD 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.