Forside Nyheder

Kort nyt


XBOX 360 får 3D


Men da XBOX ikke understøtter blu-ray afspilning, så er der “kun” tale om spil i 3D. Og konsollen skifter ned i en lavere opløsning ved 3D, for at kunne følge med. 3D svarer til to uafhængige strømme af video+lyd, så det stiller store krav til CPU hastighed.


Det ventes at Microsoft fortæller om de nye muligheder på spillekonferencen E3 i midten af juni.Telenor bliver medejer af Canal+


C More Entertainment, som firmaet bag de nordiske CANAL+ kanaler hedder, oplever endnu engang et skifte i ejerkredsen. Oprindelig lanceret i 1997 af franske CANAL+, blev det solgt videre til to kapitalfonde i 2003. Herefter har firmaet skiftet hænder flere gange, fra SBS, ProSiebenSat.1 til TV4 Gruppen ejet af Bonnier.


TV4 Gruppen har nu solgt 35% af aktierne til Telenor, som også ejer Canal Digital der distribuerer CANAL+ på satellit. I forvejen samarbejder TV4 Gruppen og Telenor på andre områder som sportskanalen CANAL9.


 

Annonce:
Forrige artikelTjek hifi- og edb-priserne fra iPhone
Næste artikelNy AV receiver flagskib fra Marantz
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.