Forside * Nyheder

Musical Fidelity præsenterer M3 serien

 


Musical Fidelity sender nu M3 serien på gaden.


Med design og finish som storebror M6, bringer M3-serien mange af M6 dyderne ned i et mere budgetvenligt prisleje.


I første omgang er det forstærkeren der introduceres, men allerede i juli forventes ankomsten af den tilhørende CD afspilller.


 



M3i


Den integrerede forstærker M3i er konstueret ud fra Musical Fidelity’s filosofi om at en forstærker med høj lydmæssig ydelse opnås ved at levere en høj teknisk standard. Derfor er M3i f.eks. designet til at levere en meget lav forvrængning, selv ved meget høje frekvenser ? ud fra den tese at forvrængningen ved høje frekvenser afslører forstærkerens sande identitet, dvs. hvordan den yder ved de lavere frekvenser. Konstruktionen er med andre ord stabil over en bred vifte af belastninger, ved alle frekvenser.


Ét af de steder hvor M3i skiller sig ud fra mængden, er kvaliteten af drivertrinnene. Musical Fidelity har ganske enkelt overført driver-kredsløbene fra den hundedyre Titan serie, direkte til layoutet af M3i, blot ?nedskaleret? til at matche de mindre udgangstrin. M3i leverer 76 watt per kanal i 8 ohm, 2×137 watt i 4 ohm. Dermed er M3i i stand til at håndtere tunge belastninger uden at knække. Forforstærker-delen er opbygget som klasse A, med uafhængig strømforsyning.


På den praktiske side er M3i udstyret med 6 linie-indgange, hvoraf én kan sættes op som HT Direct, hvor signalet går uden om volumenkontrollen. Derved kan forstærkeren bruges i et surround-system, hvor M3i trækker frontkanalerne i surround, og hvor det samtidig er muligt at spille stereo uden at føre signalet igennem sin surround-forstærker.


Pris kr. 9.999.-


 


 


Specifikationer


Udgangseffekt: 76 watt per kanal i 8 ohm
Voltage: 25 volt RMS, 70 volt peak-to-peak
Current peak-to-peak: 25 ampere
Dæmpningsfaktor: 36
Indgange: 6 sæt line-level, optional HT Direct
Udgange: 1 sæt RCA tape-out, 1 sæt RCA pre-out, 1 sæt 4mm højttalerterminaler
Vægt: 9,2 kg
BxHxD: 440x100x400 mm


 


Kilde: KC Audio / TapeConnection mkII

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.