Forside * Nyheder

Ny højttaler-serie fra SVS


 


Den populære SVS S-Serie til surround er kommet i en ny udgave.


SVS S-Serien har siden kom frem været kendt for sin evne til at gengive lydniveauer, højere end hvad størrelsen tilsiger, samt en korrekt men behagelig lydkvalitet. Den forrige S-Serien blev i 2007 udråbt til “Årets Surroundsæt” af norske Lyd&Bilde, og da med bemærkningen “slår ud konkurrenterne på både lyd og pris”. 


Så S-Serien var ikke den nemmeste at opdatere. SVS har da også gået til opgaven med omhu, og studeret hver en komponent i detaljer, for at finde ud af hvad der kunne gøres bedre.


Og vil du spare yderligere læsning: Alt med undtag af designet er nyt eller forbedret.


 


  


Her fortæller den norske distributør LSound om den nye S-serie:


 


Solid som et norsk fjeld


Netop kabinettet var allerede på top i klassen, hvad byggekvalitet angik, men fremdeles fandt SVS det muligt at forbedre det yderligere, og det er nu helt i en klasse for sig. For at forbedre diskantens respons blev den flyttet op og ud. Det fører også til at du nu ved at la diskanterne pege udover eller indover kan vælge i mellem et større lydbillede, eller undgå refleksioner fra sidevægge.


S-Serien har siden dag et været kendt for en detaljeret men behagelig diskant der kunne beholde de kvaliteter intakt også ved høje lydniveauer. Det var ikke nok for SVS, og den nye S-Serien kommer med den ferrofluid afkølede BlackSilk? som sidst år blev introduceret i STS-01, og med den kommer en yderligere opløst diskant der kan holde følge ved dertil højere niveauer.


 
Nyt delefilter fra Phil Bamberg


Baselementet i den nye serien er det nye SoftCap? der har en forbedret ydelse i området omkring delefrekvensen. Denne delefrekvensen varetages af et helt nyt delefilter, designet fra grunden op af Phil Bamberg. Målet for det nye designet var en øget sammenhæng, forbedret transparens samt en fyldigere tonal balance, og ved at benytte flere og bedre komponenter, men færre komponenter direkte i signalvejen opnåede Phil det mål som SVS have sat.


 
Og der er mere!


Med et nyt delefilter, ny diskant, og forbedret kabinet og baselement, så burde der ikke være noget tilbage der kunne forbedres, men jo, der er endnu en komponent. Også frontstoffet blev inspiceret, og der blev fundet rum for forbedring.  Ikke kun på designfronten, hvor at den nye metal-grillen løfter S-Serien til et nyt visuelt niveau. Den er også designet med tanke på at forbedre off-axis respons, samt at give en uniform respons med grillen af eller på.


 
Et helt nyt medlem: SSS-01


Sammen med den nye S-Serien kommer der nu et helt nyt medlem, SSS-01 (Small Surround Speaker). Den nye SSS-01 har to SoftCap bas elementer, samt to BlackSilk diskanter i en bi-pol konfiguration. Til glæde for mange, bl.a. de der sidder tæt på bagvæg eller de der ønsker en større oplevelse af surround. Med en dybde på kun 16.6cm, er det her en solid, men diskret og meget praktisk baghøjtaler.I handlen nu


Den nye S-Serien er i handlen nu, og priserne er til trods for alle forbedringerne, og at SVS har sat op priserne, indtil videre den samme som før! 


Kilde: LSound.no

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.