Forside * Nyheder

Earthquake Sound får distribution fra DK


Det er nogle stolte folk fra Earthquake Sound, der nu udvider i Danmark med et europærisk distributionscenter.


Hos Earthquake Sound Corp. er de stolte af, at kunne offentliggøre åbningen af det europæiske distributionscenter i Danmark.


Den nye distribution betyder, at det nu nu er muligt for europæiske kunder at modtage varer indenfor kun 4 arbejdsdage, hvor varene før skulle fragtes over Altanten. Udover distribution vil det europæiske lager kunne hjælpe kunder med teknisk support og rådgivning omkring installation af alle produkter.


Deres danske kunder kan nyde godt af personalets øgede produktkendskab og det udvidede varesortiment, samt at nye produkter i Europa introduceres på det danske marked før alle andre. 
 
Direktøren for Earthquake Europe, Thomas Mygind, er ekspert i hifi og har et særdeles grundigt indblik i udviklingen og produktionen af Earthquakes produkter. Earthquake Europe er en udvidelse af Earthquake Danmark, der har været distributør af Earthquake Sound i en årrække.


 


Kilde: Earthquake Sound Corp.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.