Forside * Nyheder

Sherwood homecinema med muskler


 


HiFi producenten Sherwood lancerer nu en kombineret surround receiver og blu-ray, med flere muskler end normalt for kompakt anlæg.


Sherwood lancerer nu et unikt underholdningscenter med BluRay og surround reciever i eet. VR-654BD er en stilfuld enhed, for den der har brug for et komplet men kompakt anlæg, men ikke vil gå på kompromis med ydelsen.


Hvor de fleste andre all-in-one systemer baserer sig på mindre forstærkere, er VR-654BD udstyret med en kraftfuld forstærker, der leverer 2x100W i 6 ohm, og 5x110W i 6 ohm. FM tuner med 30 faste stationer, surround processor der klarer; DTS-HD, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS-ES, DTS Neo, Dolby Digital EX, DTS 96/26, Dolby Digital og Dolby Digital Prologic IIx.Sherwoods har på det seneste leveret all-in-one systemer til flere kendte HiFi mærker, idet Sherwood udvikler og producerer for flere internationalt kendte mærker. Forskellen er at med VR-654BD har Sherwood lavet et system i den kendte Sherwood kvalitet, men til en pris langt under ti tusinde, idet VR-654BD ender på 5.495,- En yderst konkurrencedygtigpris, muliggjort af HiFi Freaks direkte til dig koncept.


I følge forhandleren hififreaks.dk, så leverer VR-654BD ikke kun overbevisende surround i de nyeste formater, men også stereo gengivelsen er unik. Der er kælet for detaljerne, og resultatet er et system der leverer en musikoplevelse, der er helt uovertruffen til prisen. Dynamisk, transparent, nuanceret med et stort præcist stereoperspektiv, er blot nogle af de superlativer det vil være naturligt at beskrive VR-654BD med, og som gør VR-654BD til en naturlig partner for selv krævende højttalere.


 


Pris og tilgængelighed


Er kommet i handlen nu. Prisen er 5.495,- Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.