Forside * Nyheder

Sony vil satse på Google TV


 


Sony vil lancere forskellige underholdningsprodukter baseret på Google Android.


Sony har tabt markedsandele til Samsung og LG, og nu vil Sony øge konkurrencen via et samarbejde med Google.


Sony vil lancere forskellige underholdningsprodukter baseret på Google Android, i den nye version som Google kalder Dragonpoint. Det nye samarbejde omfatter Intel, der skal levere Atom processorer til Sony produkterne. Det skriver finansmagasinet Bloomberg.


Med Google Android indbygget i TV og blu-ray produkter, bliver der dels mulighed for ægte internet adgang fra produkterne, men måske mere vigtigt så kan Apps og tilføjelser bygges af trediepart i et opensource miljø.


I følge Bloombergs kilder, skulle de første Sony/Google produkter kunne annonceres allerede i næste måned. Det ventes at de løfter sløret for samarbejdet allerede her d. 19-20. maj, på en konference arrangeret af Google.


Sony, Google og Intel trioen samarbejder også med Logitech, om et keyboard der kan fungere som fjernbetjening til produkterne.


I følge Bloomberg er der endnu ingen officielle kommentarer fra hverken Google eller Sony. Kilderne til nyheden har ikke ønsket deres navn frem, da detaljerne i samarbejdet endnu ikke er helt på plads.


 


Kilde: Bloomberg

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.