Forside * Nyheder

Touchdiva blev tavs


Firmaet bag musik streaming anlægget Touchdiva er gået konkurs.


Touchdiva var anlægget tilsluttet nettet, med musikstreaming af alverdens musik. Hjemmets nye jukebox, aldrig mere behov for at købe musik til download eller på fysiske medier.
 
Men nu har ejere af Touchdiva måske snart behov for igen at købe musik, for firmaet bag er gået konkurs. Hjemmesiden Touchdiva.com lever endnu, men firmaet har været under opløsning siden den 26. marts jævnfør Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
 
FONA, der tidligere har solgt produktet, advarer nu om, at firmaet forsøger at lokke kunderne til at betale via PayPal. FONA tør ikke garantere kunderne, at det vil betyde, at de får musik i fremtiden. 
 
Touchdiva anlægget kostede 5-6000 kroner, og derefter 75 kr/måned i abonnement for abonnement på alverdens musik. Indholdet blev leveret af streaming, en model der ikke er meget værd når firmaet bag selve musikstreamingen slukker for signalerne.


 Advarslen fra Fona


Kilde: Comon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.