Forside * Nyheder

Trådløs stream fra computer til HiFi anlæg


Micromega WM-10 streamer i sort


 


Micromegas audiophile konverter, til musik via WiFi, er nu på markedet.


Micromega WM-10 er en streamer, der giver audiophile muligheden for at høre musik streamet fra computeren, og stadig nyde den samme lydkvalitet, som ved CD. Fremtid og nutid er smeltet sammen med WHiFI og AirStream konceptet.


WHiFI® anvender WI-Fi 802.1 teknologien, som er dedikeret til musikreproduktion. Dette er den mest avancerede trådløse teknologi, som giver en ekstremt hurtig data overførsel der sikrer en nøjagtig reproduktion at det musikalske budskab. Med denne type tilslutning er hifi anlæget elektrisk isoleret fra computeren, hvor musikken er lagret, på den måde elimineres problemet med interferens.


AirStream anvender Wi-FI systemet, hvilket sikrer målet med at give den højeste kvalitet af musikalsk reproduktion. Micromega har over 25 års erfaring i high-end digital reproduktion og har arbejdet målrettet for at få den bedste udnyttelse af teknologien. Der er lavet forbedringer på strømforsyningen, streng tidsmæssig kontrol med dataoverførslen samt den nyeste digital til analogkonvertere.


Her er et produkt der har taget både hifi entusiaterne og anmelderne med storm:


Hometheaterreview.com
“In both performance and user experience, I really like what the WM-10 has to offer: It’s easy to set up and use, has greater convenience than a wired USB DAC, and offers excellent sound quality.”


Til at streame benyttes iTunes.


Micromega WM-10 kan demonstreres hos Now-in-Stereo og Audiokompaniet.


Det komplette program kan findes på micromega.dk Micromega WM-10 streamer i sølvSpecifikationer


Dimmensioner (B x D x H): 430 x 265 x 69 mm
Finish: Sølv eller sort


Pris kr. 6.999,-


 Kilde: Now-in-Stereo

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.