Forside Nyheder

Ådalsparkens fibernet blev fremtidssikret


 


Ådalsparken har for nylig renoveret boligforeningens fibernet, så det kan tilsluttes den nye signalleverandør YouSee


Boligforeningen Ådalsparken i Hørsholm fik i 2005 deres eget fibernet, der så vidt vides var det første anlæg i Danmark med både internet, telefoni og TV via fiber til den samme gateway.


Anlægget blev etableret med egen hovedstation og i 2007 bliver HAB nettet for Hørsholm Almene Boligselskab tilsluttet signalforsyningen fra Ådalsparken.


I forbindelse med det regionale udbud vælger foreningen YouSee som signalleverandør i 2010 og et større arbejde med at renovere fibernettet går i gang.


Ved etablering af anlægget i 2005 leverede WITRONIC optiske fiberforstærkere som noder og EDFAer, fiberfordelere, patchpaneler mv., men for at imødekomme den teknologiske udvikling har det været nødvendigt at udskifte nogle af komponenterne.


Et godt samarbejde imellem TELEDAN-WITRONIC og Connect-me betød at både test og ombytning af udstyret forløb uden problemer og beboerne blev kun i begrænset omfang generet af en ellers omstændig proces.
 


Kilde: Teledan-Witronic

Annonce:
Forrige artikelNy kabel shop
Næste artikelGefen klar med hurtigt skiftende HDMI
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.