Forside Nyheder

Akustikpaneler fra SoundWorks


 


Akustik paneler i innovativt design med høj akustisk ydeevne og enkel montering.


Vicoustic er et portugisisk firma som har specialiseret sig i akustikpaneler og bas fælder i absolut topklasse i et yderst fornuftigt prisleje. Der er kræset for de mindste akustikmæssige aspekter såvel som for et udtryksfuldt design og en æstetisk udformning.


Der er et væld af paneler i forskellige farver, former og materialer at vælge mellem, som giver utallige funktionelle og designmæssige muligheder for at akustikbehandle og indrette det pågældende rum efter dets funktion.


Montering af panelerne er enkel og sker direkte på væg og loftflader.


  


WAVEWOOD


Et nyt tiltag fra producenten er det populærere “Wavewood” akustik panel udformet og designet i en blanding af skum og træ baseret på teknologien (ARCS*) – absorbtion reflexion control system. Kombinationen gør det til et stærkt absorberende og diffuserende akustikpanel som effektivt kontrollerer frekvenserne i mellem- og højfrekvensområdet og dermed fjerner overdrevne uønskede frekvenser. 


En ideel løsning også til til HiFi-rum og hjemmebiografer. “Wavewood” er kommet i farverne hvid, råhvid, blå, lysebrun og kirsebær. (foto af wave-wood)


Wave wood- Box med 10 enheder. Pris: kr. 4.985,-


Specifikationer:  • Materiale: skum og træ
  • Dimensioner: 60x60x5,8
  • Montering: Flexi Glue lim
  • Brandkategori: M1

 
FLEXI WOOD


Flexi wood panelerne er designet og udformet i træ og benytter derved de fremragende akustiske egenskaber, som man længe har vidst træet besidder. De er udviklet til helt dedikeret at kontrollere lav og mellem frekvensområdet: Unikt for Flexi wood er, at det samtidig fungerer som absorberings og refleksions panel og derved ikke kun dæmper den overskydende energi, men samtidig bevarer rummets lyse og autentiske lyd.


Flexi wood giver rummet renhed, elegance og modernitet. Panelerne kan købes i to forskellige tykkelser alt efter den ønskede dæmpnings grad i forskellige frekvens områder. Farver: kirsebær, lysebrun og råhvid.


Flexi Wood A 50- Box med 10 enheder. Pris: kr. 5.285,-
Flexi Wood A 75- Box med 6 enheder. Pris: kr. 5.185,-


Specifikationer:  • Materiale: skum og træ
  • Dimensioner: 60x60x5,0 og 60x60x7,5
  • Montering: Flexi Glue lim
  • Brandkategori: M1

 


Kilde: SoundWorks

Annonce:
Forrige artikelSamsungs 3D briller dur ikke på Panasonic
Næste artikelMini-TEST: Canal Digital i Panasonic VT20
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.