Forside * Nyheder

Gadget nyhed: Netbook starter på 3 sek.


Samsung er klar med en serie netbooks, der er lynhurtige til at starte op.


En, to, tre ? og du er på


Med Samsungs nye unikke hurtig-start funktion tager det kun tre sekunder fra du tænder din bærbare computer, til den er funktionsdygtig.


Samsungs ingeniører har nu skabt en hurtig-start funktion med fuld funktionalitet i Microsoft Windows 7. I praksis fungerer det sådan, at alle indstillinger gemmes automatisk på harddisken når du lukker skærmen eller trykker på sluk-knappen. Og idet computeren ikke går på standby, men lukker helt ned, kan du endda fjerne batteriet uden risiko for, at oplysningerne forsvinder.


Når du så åbner skærmen igen, tager det kun tre sekunder for computeren at starte op, og du kan nu nemt fortsætte hvor du slap.


Modellerne er i butikkerne til juli. Den forventede pris bliver 3200 kroner.


 


Modellerne


Det er Samsungs netbooks, der bliver de første bærbare computere, som er udstyret med denne hurtig-start funktion.


Det nyeste medlem i Samsungs netbook-familie er den ultratynde N230. Det er Samsungs tyndeste og letteste netbook til dato og vejer kun 1 kg. Udover den nye hurtig-start funktion har N230 en energibesparende 10,1 tommers LED skærm, og et batteri med en levetid på syv timer. Dette kombineret med det slanke design og ergonomiske tastatur, gør N230 til den perfekte netbook for dig, der ønsker at have din bærbare med på farten.


Samsungs modeller N150, N210 og N220 er blevet opgraderet. De kommer nu med den nye hurtig-start funktion og øget batterikapacitiet på yderligere to timer. Batteriets levetid på N210 og N220 er nu på helt op til 14 timer. De nye modeller har fuld DLNA-understøttelse gennem ?Allshare? så du kan forbinde netbooken med andre trådløse enheder. De opgraderede modeller hedder nu N150 Plus, N210 Plus og N220 Plus.


Et fælles træk ved N230, N210 Plus og N220 Plus er, at de alle har 10,1? store LED-skærme.  Processoren er en Intel Atom N450, Intel NM10-chipset og grafikenhed Intel GMA3150. Harddisken er 250 GB. 


 


Kilde: Samsung

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.