Forside * Nyheder

Nu i Danmark: AV Møbler fra tyske VCM

 


 


Eksklusiv TV/AV/Hi-FI møbelserie fra VCM introduceres nu gennem de danske radio/tv forhandlere.


Importøren betegner VCM som en af Tysklands førende producenter af TV møbler, paneler og væg beslag er. Nu kommer produkterne også på det danske marked.

VCM har i 30 år tilbudt et af branchens bredeste sortimenter, på over 300 produktvarianter. Det er unikke panelsystemer til ophæng af udstyr på væggen. Alle møblerne bl. a. har skjult kabelføring.

Møbler og paneler produceres i Tyskland i materialer som aluminium og hærdet glas og har en meget høj kvalitet og funktionalitet.

Kjaerullf 1 Digital A/S i Odense distribuerer VCM til hele det nordiske marked gennem kæder, forhandlere og installatører i audio/video branchen.


“Vores samarbejde med VCM giver ikke kun mulighed for at tilbyde de nordiske forbrugere et vældig flot udvalg af væg beslag og TV-borde. Kunderne får nu også nem adgang til de patenterede TV og AV ophæng paneler, og dem tror jeg mange kunder vil blive glade for”, udtaler Rene Sorgenfri som er ansvarlig for implementeringen af produktgruppen i Skandinavien, og fortsætter: “Vi tror på at kvalitet og gennemført design altid vil gøre sig også i et konkurrence præget marked”.

Møblerne lagerføres i Tyskland i alle varianter, så man sikrer hurtig og fleksibel levering til kunderne.


 


TV borde

Findes i 3 produkt linjer Basic, Comfort og Premium som den absolutte topklasse. Alle er med børstet aluminum og hærdet glas med skjult kabelføring, som sikrer diskret og elegant produkt placering. Serierne adskiller sig ved tykkelsen af aluminiums rør og glas, og ikke mindst ved højglans lakerede overflader i de større serier og modeller:

Basic line
findes fra 999,- og op til 1.899,- vejl. udsalgspris

Comfort line
findes fra 1.299,- og op til 4.199,- vejl. udsalgspris

Premium line
findes fra 3.799,- og op til 11.999,- vejl. udsalgspris

Paneler:
De patenterede paneler findes i mange variationer og kombinationer. De er med til at fremhæve fjernsynet
som et eksklusivt element i stuen og holder fin orden på diverse ekstra udstyr omkring fjernsynet. I Tyskland
har ophængs panelerne været en kæmpe succes og er meget efterspurgte:


 

  
Kilde: Kjaerullf 1 Digital A/S

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.