Forside * Nyheder

Ny kompakt subwoofer fra Dynaudio


Dynaudio introducerer deres mest kompakte subwoofer til dato: 
Dynaudio Sub 250 Compact.  
  
Præcis, dyb bas fra en kompakt enhed 
Den nye Sub 250 Compact er den mindste subwoofer fra Dynaudio. Men en kompakt størrelse behøver absolut ikke betyde kompakt lyd. Med sin kraftfulde forstærker og en særlig basenhed med lang vandring kan Sub 250 Compact gengive lyden dyb og præcis, selv fra dette kompakte kabinet. Samtidig fås den i både hvid og sort højglans, så den er let at integrere i et moderne boligmiljø. 
  
Indbygget er en ægte hi-fi-forstærker på 200 watt og en 10? basenhed med Dynaudio-teknologi, hvilket betyder at Sub 250 Compact kan gengive bas med en uhørt grad af musikalitet. Alle nuancerne er til stede og forvrængningen er på et forsvindende lavt niveau. Glem alt om one-note bass, hvor alt lyder ens. Denne subwoofer er faktisk så musikalsk, at den kan integreres med HiFi højttalere, så der ikke kan høres, at der er en subwoofer i systemet. Derudover er den præcis lige så velegnet til surround som den er til musik.
 
Typisk for Dynaudio er basenheden i Sub 250 Compact ikke bare en standard-enhed. Man anvender alle de særlige teknologier hos Dynaudio og udvikler en basenhed, som fungerer optimalt i netop denne model. Dette giver nogle helt særlige fordele, når man uvikler og producerer alle enhederne selv. Kvalitet og tolerancer i særklasse og en uhørt høj lydkvalitet i forhold til pris og størrelse. Dynaudio er bare 1 ud af 6 højttalerproducenter i verden, der laver sine egne højttalerenheder in-house.
 
De unikke teknologier, som Dynaudio anvender, er bl.a. brugen af MSP-membranen (Magnesium Silicat Polymer) og de enormt lette aluminiumssvingspoler, som sikrer en præcis, detaljeret bas reproduktion for både musik og film. Det kraftfulde magnetsystem med en usædvanlig stor 10 cm svingspole giver en imponerende dynamisk basgengivelse. Det kompakte og særligt stive MDF-kabinet reducerer resonanser til et absolut minimum.   
 
Forbedret basgengivelse med flere subwoofere 
Basgengivelsen kan også forbedres yderligere ved hjælp af et såkaldt multi-sub set-up. Ved at anvend 2 eller 4 subwoofere (en i hvert hjørne) kobler subwooferne bedre til rummet og lave frekvenser bliver mere jævnt fordelt i rummet og irriterende rumresonanser reduceres. På mange områder kan flere små subwoofer føre til bedre gengivelse end én enkelt stor subwoofer. Sub 250 Compact kan via master / slave princippet let serie-forbinde flere subwoofere. Således kan systemet opgraderes til Multi-Sub konceptet let og efter behov.  • Aktiv subwoofer med indbygget 200 watt forstærker Basenhed med lang vandring og usædvanligt stor aluminiumssvingspole 

  • Lukket kabinet for mere præcis gengivelse 

  • Ideel til både musik, surround og subwoofer-/satellitsystemer 

  • Fås i hvid og sort højglans

Prisen i Danmark bliver 7.399,-


Teknisk info
? Indbygget 200 watt Klasse A/B-forstærker 
? 10? basenhed med lang vandring og 10 cm aluminiumssvingspole 
? Auto Mute Funktion 
? RCA-indgange til LFE eller stereo 
? Justerbar lydstyrke (på SAT / SUB-Input) 
? Frekvensgang (± 3 dB): 29 – 250 Hz 
? Justerbar low-pass filter (50 Hz – 150 Hz) 
? Valgfri fase (0 ° / 180 °) 
? Justerbar high-pass filter (Flat/60Hz/80 Hz) for sub / satellit systemer
? Kompakt størrelse: (B x H x D): 266 x 271 x 286 mm
? Vægt: 7,2 kg 
? High-gloss sort og hvid 


Kilde: Pressemeddelse Dynaudio.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.