Forside * Nyheder

Så hurtigt er det nye 4G

      


4G mobil data skal overtage arven efter 3G, men hvor hurtigt er det i praksis. Det satte TV 2 Nyhederne sig til at undersøge forleden.


Hurtigt mobilt netværk betyder nem adgang til at overføre data på farten. Her tænkes ikke kun på internet browsing, men alle mulige video og radio tjenester.


Har du prøvet video streaming på 3G, ved du at anvendelsen er forholdsvis begrænset. Til det lille display på smartphone kan det gå, men film og andet til større computere kommer til kort. Og er der mange om at dele forbindelserne, kan hastigheden på 3G dykke væsentligt.


Forleden var TV 2 Nyhederne ude og afprøve 4G.


“Vi var meget spændte, for vi har mange forventninger til 4G, og vi blev bestemt ikke skuffede. Det var tydeligt at mærke, at det gik lynhurtigt med 4G, og det er derfor noget, jeg tror vi vil komme til at benytte meget i fremtiden. 4G giver os nogle helt nye muligheder, og vi vil kunne levere nyheder langt hurtigere end i dag, fordi vi kan streame live. Det er vigtigt for os at være først, og her ligger den største forskel i, om vi skal flytte rundt på sendevogne, eller om vi kan nøjes med at køre rundt med små USB-modems,” fortæller Morten Brandstrup, produktionsteknisk chef hos TV2 Nyhederne.


Og konklusionen overrasker nok flere faste brugere af 3G. Men man skal se videoen for at få hele pointen med.


 


Video
Video stillet til rådighed for recordere.dk af TV 2. Kvaliteten afviger fra originalen som er i bedre kvalitet.


 


Se mere


TV 2’s gadget magasin har mere fra testen forleden.Check:  TV 2 Beep


 


Kilde: TV 2

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.