Forside * Nyheder

USB kabler fra Kimber


Kimber introducerer deres USB kabler, når kravet er en stabil forbindelse til hifi og andre data.


Effekten af kabler har altid delt meningerne, men Kimber har gennem årene opnået et ry for at udvikle kabler baseret på et stærkt videnskabeligt fundament. Kimbers specielle teknik med at flette kabler, kom således til verden ud fra et ønske om at sikre den bedst mulige isolering fra støj.


Nu går Kimber så et skridt videre, og introducerer deres “highend” USB kabler.


 


Kommentar fra redaktionen: 


Inden dette nu udvikler sig til den debat for/imod kvalitetskabler og effekten af do. vil vi – recordere.dk redaktionen – gerne berette om praktiske tests af målinger på USB kabler. Mange billige kabler opfylder ikke kravene til USB 2.0, selvom det står på dem. De er slet ikke i stand til at overføre data med den højeste hastighed.


I praksis sker der det, at når USB sender/modtager opdager at der er for mange fejl i data overførslen til hi-speed (480 Mbit/s), så skifter de automatisk ned på full-speed (11 Mbit/s) eller low-speed (1,5 Mbit/s). Det giver er op til 43 gange lavere hastighed og en oplevelse af at filerne overføres langsomt, lyden knaser eller på anden måde taber kvalitet o.lign.


Den type problemer kan man imødekomme ved valg af kvalitetskabler.


 


Tilbage til Kimber kablerne:


Kimber USB Cu er som det antydes et kobberkabel, men det har et usædvanligt tykt sølv coating på 6,1 %. Kimber har testet kablerne over ekstremt lange afstande, da det tydeliggør forskelle man normalt ikke kan måle på mindre længder. Kablerne er selvfølgelig optimerede med ferrit ringe om lederne, for at mindske højfrekvens ind og udstråling.


Kablerne fås selvfølgelig med alle kombinationer af de 3 stiktyper:  • Kr. 295,- for et ½ meter kabel
  • kr. 365,- for 1 meter
  • kr. 435,- for 1½ meter kabel

(uanset om USB stikkene er Type A, Type B, Type mini B, eller en kombination deraf).


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.