Forside * Nyheder

Nu bliver 50/5 Mbit bredbånd standard


 


Nu vil TDC også tilbyde bredbånd med 50/5 Mbit/s via telefonstikket.


Først var det kabel-kunderne hos YouSee og Dansk Kabel-TV. Nu følger TDC bredbånd efter med den nye høje standard hastighed, hvor man får 50 Mbit/s download og 5 Mbit/s upload.


Det er ingen nyhed at bredbånd kan leveres med 50 Mbit/s. Det nye er at TDC nu følger efter datterselskabet YouSee (samt deres datterselskab Dansk Kabel-TV) og bredt tilbyder 50 Mbit/s til bredbåndskunder via telefonstikket. Og det tilmed med 5 Mbit/s i upload.


?Med 50/5 Mbit kan man gennem telefonstikket sende og modtage alt, uden at skulle vente. Det kommer særligt de kunder tilgode, der ofte sender store mængder data som billeder og video-klip, samt de større familier, hvor flere samtidigt ser web-tv og downloader større filer? siger René Brøchner, direktør for tv, internet og telefoni i TDC.


 


Køb 1 Mbit/s ekstra upload


TDC oplever en stigende efterspørgsel efter højere uploadhastigheder. Derfor lancerer TDC samtidig en opgraderingsmulighed til de eksisterende 10/1 Mbit/s og 20/1 Mbit/s HomeDuo- og HomeTrio-produkter, så begge produkter kan fås med 2 Mbit/s upload.


“Det er fortsat kun en lille gruppe, der ønsker de rigtig høje hastigheder som 50/5 Mbit. Efterspørgslen efter højere hastigheder på både download og upload vil dog stige i takt med et øget forbrug af f.eks. streamingtjenester, YouTube-videoer og grafisk tunge onlinespil. Derfor lancerer vi både et nyt 50/5 Mbit/s produkt og en opgraderingsmulighed på upload,” afslutter René Brøchner.


 


Prisfakta


50/5 hastighed med HomeDuo: 499,- kr per måned


1 Mbit/s ekstra upload med HomeDuo og HomeTrio  • HomeDuo 10/1 = 10/2: 49 kr/md
  • HomeDuo 20/1 = 20/2: 49 kr/md

 


Kilde: TDC

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.