Forside * Nyheder

Nye DACs fra M2TECH


 


M2Tech blev kendt på en Digital-Analog konverter til USB. Nu kommer flere DACs


Det lille italienske firma M2tech blev nærmest med et snuptag meget kendte pga. deres HiFace USB-D/A konverter. Nu er firmaet klar med nogle spændende nyheder der går skridtet videre i forhold til HiFace.


Nyhederne fra M2Tech byder på trip-trap-træsko i pris, inden for DACs (Digital – Analog Convertere).
 


hiFace Evo
 
HiFace Evo er første nyhed i sortimentet, og er en revitaliseret HiFace. Den er nu i et decideret kabinet i aluminium på 105x100x46 mm, dvs. stadig kompakt.
 
På HiFace Evo tilbydes der nu ekstern tilslutning af strømforsyning som accepterer fra 7 til 12 volt, men fordres ellers normalt via USB-tilslutningen. Derudover er der mulighed for at tilslutte en ekstern clock via en BNC-adapter. På tilslutningssiden er der nu 2 koaksiale udgange (RCA og BNC), optisk toslink samt AUS/EBU balanceret udgang.
 
Alle udgange i HiFace Evo er trafo-koblede for at eliminere støj og EMI-forstyrrelser. På fronten er der 3 LED-lys der viser om den er tændt, signalindgang og tilgang fra en ekstern clock.
 
HiFace Evo er ikke en afløser til HiFace pga. den højere pris, men derimod en HiFace med flere muligheder for dem der har behovet.
 
HiFace Evo koster 2300,00 kr. / vejl. pris. 
hiFace Young 384/32
 
Næste spændende nyhed er Young, som ligeledes er en ekstern DAC i eget kabinet på 200x200x50 mm. og lækkert alukabinet med gitterfront.
 
Young giver mulighed for upsampling til 44.1, 48, 88,2, 96, 176,4, og 192 Khz via digital indgangene. Ved tilslutning med USB kan der derudover køres op i 352,5 eller 384 Khz.
 
D/A-konverteren håndterer 24 bit via digital-indgangene og 32-bit via USB-tilslutningen. Indgangene rummer derfor et stk. USB (B-type hun), samt S/PDIF i RCA og BNC-form, AES/EBU balanceret og Toslink. Derudover er der en ubalanceret RCA-udgang til brug på stereoanlægget.
 
Young kører på en ekstern 9/24 volt strømforsyning.
 
På fronten af apparatet er der et display til udlæsning af de forskellige indgange og indstillinger. Betjeningen af standby samt indgangsvalg klares via enkelte knapper på kabinettet.
 
Dette er M2TECHs første stand-alone DAC til Hi-Fi brug og prisen ligger på 6900,00 kr./vejl. pris. 
hiFace Vaughan 384/32 Reference
 
Vaughan er den nye reference-DAC i prisklassen.  Den går skridtet videre fra Young, og indeholder al den seneste know-how indenfor digital signalbehandling. Kabinettet er oppe i fullsize 44 cm og passer dermed perfekt ind i alle systemer.
 
Upsampling og bitrate er den samme som på Young, dvs. fra 44.1 og op til 384 Khz og max. 32 bit behandling. På Vaughan er der dobbelt op på alle former for tilslutninger, og derudover tilbydes der både normal RCA-udgang samt mulighed for balanceret drift via XLR. Vaughan er 100% balanceret opbygget og rummer 8 DAC-kredse i en balanceret differential-kobling.
 
Vaughan kører på en separat strømforsyning, og rummer desuden muligheden for at køre på batteridrift.
 
På fronten findes der display til udlæsning af indgange, samplingfrekvens osv. og der findes knapper til valg af standby, indgange og dekodning.
 
Vaughan er designet til at kunne køre som forforstærker i et seriøst highend-anlæg og rummer en digital volume-kontrol der er liniær hele vejen op.
 
Som ekstra bonus er der ligeledes hovedtelefon-udgang på Vaughan, og udgangen herpå er udelukkende konstrueret af diskrete komponenter.
 
Vaughan forventes at ligge på ca. 30.000,00 kr. /vejl. pris.


 


Kilde: VassagoHIFI

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.