Forside Nyheder

På Tour med Zaptor

     


TV 2 og Stofa tog tirsdag hul på fremtidens interaktive tv, da Zaptor-kunder for første gang herhjemme kunne stemme direkte via Zaptor.


Da feltet i Tour de France tirsdag bevægede sig ud på endnu en lang arbejdsdag på de franske landeveje, var der danmarks-premiere på et nyt afstemningssystem.


Den slags afstemninger har hidtil kun kunnet lade sig gøre via SMS, men TV 2’s Tour-redaktion åbnede op for en afstemning direkte på den digitale boks, Zaptor.


“Zaptor har fået Red Button Interactive. Det betyder, at dit tv ikke længere bare taler til dig. Du taler tilbage og kan i fremtiden med et enkelt klik på den røde knap bestille en film, købe en rejse eller som nu deltage i konkurrencer og afstemninger på direkte tv”, siger udviklingschef hos Stofa, Thomas Helbo.


For TV 2 betyder dagens afstemning store perspektiver for de danske tv-seere. I første omgang handler det dog om at kunne give sin mening til kende i en direkte tv-udsendelse.


“Muligheden for at deltage på den måde åbner for en række vildt spændende muligheder. Ikke bare for afstemninger i direkte tv-programmer – men hvorfor ikke også livebetting ved sportsbegivenheder eller indkøb med fjernbetjeningen, spørger en begejstret mobile manager på TV 2 NET”, Jan Hoffmann.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.