Forside * Nyheder

Philips vil tilbyde leje af film på TV’et


 


Philips udvider deres tilbud på Net TV med leje af film.


Nu kommer tjenesten film2home til Danmark, via dit Philips TV. I hvert fald hvis det er en af de nye modeller med Net TV indbygget.


Internet tjenester via TV’et bliver bliver mere og mere udbredt, og  Philips tilbyder allerede i dag Net TV, som har en række tjenester, der er tilpasset tv?et. Her styres alt med fjernbetjeningen, og med et par klik kan du læse nyheder eller søge efter en ny bolig.


Nu kommer det næste tilbud, Video on Demand, gennem filmtjenesten film2home.


?Philips tv handler i høj grad om at få den bedst mulige filmoplevelse hjemme i dagligstuen. Derfor er det en fonøjelse at kunne præsentere et samarbejde med en af Nordens bedste filmtjenester, film2home. Med film2home som en del af vores Net TV kan vi tilbyde en af de bedste filmtjenester, som desuden er meget enkel at anvende?, siger Max Hellström, PR Manager i Philips Consumer Lifestyle.


Video on Demand fungerer i alle Philips tv-apparater i 7000, 8000 og 9000-serierne, hvor typenummeret ender på 5 (7xx5, 8xx5, 9xx5). Via fjernbetjeningen får man adgang til videobutikken, hvor man kan finde alt fra Hollywood-film til lokale titler, og udvalget bliver hele tiden udvidet. Man betaler ved hjælp af et kreditkort og i løbet af sekunder, er filmen i gang.


Vi oplever i disse tider en stigende efterspørgsel på at kunne leje film digitalt, og da vi altid har fokuseret på at gøre vores tjeneste letanvendelig, er vi meget glade for samarbejdet med Philips. Med Philips Net TV kan vi nu tilbyde en videobutik direkte i folks egen dagligstue via tv?et uafhængigt af, hvilken tv-udbyder de har. Vi har længe efterspurgt dette produkt og er overbeviste om, at enkeltheden bag konceptet vil få endnu flere i gang med at leje film digitalt?, siger Josefine Persson, Business Area Manager hos film2home.


 


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.