Forside * Nyheder

Agurketid: Hvad blev der egentlig af release notes?


Agurketid: Hvad blev der egentlig af release notes.


Her i sommerugerne, vil recordere.dk starte nogle debatter og komme med nogle holdninger. Vi kalder det agurketid, fordi de fabrikanter / leverandører vi ellers får nyheder fra ligger på stranden, og helt har glemt de har et videns sultent publikum, der sidder derhjemme foran skærmene og hungrer efter nyheder.


Den første agurk jeg vil kaste i ringen, handler om release notes, eller mangel på samme.


Jeg ved ikke om jeg er den eneste på recordere.dk, der syntes at fabrikanterne er blevet elendige til at oplyse om hvad fejl og nye features de introducerer i nye releases af software / firmware til deres produkter?


Jeg kan sagtens huske dengang man købte et TV, og så havde man det i 10-12 år, og den eneste opdatering der kom, var når Kanal 2 skiftede frekvens.


Sådan er det jo ikke længere. TV, Blu-ray, PVR optager fra TV leverandør, telefoner og mange andre dingenoter opdateres i et væk, og det er jo efterhånden en månedlig begivenhed at der kommer opdateringer til TV?et . Men hvor er oplysningerne om hvad opdateringen dækker ?


Jeg har f.eks. et Samsung TV, der har fået 3 opdateringer siden maj, et blu-ray der har fået 2. En Garmin GPS der har fået rigtigt mange, og alligevel så syntes jeg ikke at jeg er informeret om, hvad konsekvens og hvilke ting som opdateringen retter. Man føler sig da næsten som en beta tester, når nye produkter frigives.


Når man skriver i fora, så får man forskellige svar, og når man skriver til leverandørerne får man oftest slet ingen svar.


Nuvel, der findes faktisk leverandører som er gode til at skrive hvad de løser, men der er desværre langt imellem dem.


Hvad syntes i mine fælles ?recordere? ?
Er jeg bare en sur stoder, der skal være glad over at leverandørerne gider at rette de fejl og mangler de udsender deres produkter med, eller har jeg ret. Os som interesserer os for den elektronik vi har i huset, har krav på information om hvad problemer der løses med en opdatering?


Deltag i debatten her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.