Forside * Nyheder

Salg af brugte mobiler er populært


Det kan betale sig at sælge sin brugte mobil


1.300 kr. kan man i gennemsnit få for sin brugte mobil på dba.dk, og de gamle modeller handles hurtigt.


En optælling viser, at der siden årsskiftet er solgt ca. 55.000 brugte mobiler alene på dba.dk. Sælgerne har i gennemsnit fået 1.300 kr. for deres gamle mobiltelefoner. Det giver et samlet mobilsalg mellem private danskere på over 71 mio. kr.


?Mange danskere er trætte af lange og besværlige bindingsperioder hos teleselskaberne. De har set det smarte i at købe en nyere, brugt mobil i fin kvalitet og samtidig slippe for et dyrt abonnement. Det er den primære grund til, at de er blevet så populære,? mener kommunikationskonsulent på dba.dk, Simon Karsø.


På brugt-markedet er iPhone mest indbringende. I gennemsnit er den populære telefon i år solgt for 3.050,- kr. Herefter kommer HTC med 1.550 kr. Mindst tjener man på Siemens og Motorola, der sælges for ca. 350 kr.


Hurtigt salg
De brugte mobilers popularitet understreges af, hvor kort tid de er til salg på dba.dk.
Det tager i gennemsnit kun 12 dage at sælge en brugt mobil på Danmarks største handelsplads. Det er tæt på dobbelt så hurtigt som for et år siden. Hurtigst går det med iPhones og andre smartphones, der lige nu sælges på 9 dage.


?I de seneste år har vi set en klar udvikling i samfundet. Folk vil stadig gerne have det sidste nye elektronik til fx sommerferien, men de vil helst undgå at betale fuld pris. Og det gælder især mobiltelefonerne,? siger Simon Karsø.


dba.dk?s sektion for mobiltelefoner besøges hver uge af ca. 45.000 danskere.


Kilde “Pressemeddelse dba.dk”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.