Forside * Nyheder

Verdens første 3D-videokamera til forbrugere


 


Panasonic lancerer verdens første 3D-videokamera til forbrugermarkedet. HDC-SDT750 gør det muligt for alle at skabe 3D-video.


SDT750, verdens første 3D-videokamera til forbrugere, har 3D-konverteringsobjektiv som fastgøres foran på kameraet for at optage i 3D. Objektivet optager video simultant fra højre og venstre side (hver i 960 x 1080p opløsning) for at imitere den måde øjnene ser på, og for at genskabe 3D-effekten.


SDT750s sensitive 3MOS billedsensor giver sammen med Crystal Engine Pro-processoren farverige og skarpe billeder både i 2D og 3D, selv i situationer med mindre lys. En 35 mm Leica Dicomar vidvinkeloptik (58mm ved brug af 3D-konverteringsobjektiv) gør det enkelt at filme landskaber, store grupper mennesker eller i små smalle rum.


Hybrid O.I.S. billedstabilisatoren korrigerer både for rystelser fra hænderne og uskarpheder, som kan opstå, når kameraet bevæges under optagelse.


 


Video i 2D


Kameraet kan også bruges uden 3D-konverteringsobjektivet for komplet HD-video i almindelig 2D. Ved traditionel 2D-optagelse har kameraet 12x optisk zoom og op til 18x intelligent zoom, som giver god rækkevidde, når man ønsker at komme nærmere på et objekt.


Hele fem mikrofoner (5.1 kanals surround) sørger for klar og detaljeret lyd. iA (intelligent Auto)-funktionen gør, at kameraet automatisk finder den bedste indstilling til at optage, og inkluderer også Face Recognition-funktionen, som genkender ansigter og fokuserer på dem.


 


Mere frihed


Kameraet kan styres fra den trykfølsomme 3? LCD-skærm, men det er også muligt at styre fokus, zoom, hvidbalance og eksponering manuelt på optikken. Dette giver mere frihed, når man optager.


For at se 3D-video er det nødvendigt med et 3D-TV, som kan vise 3D-billeder med ?side-by-side?-funktion, 3D-briller og et HDMI-kabel.


 


Pris og tilgængelighed


HDC-SDT750 er tilgængelig i oktober. Priser er endnu ikke fastlagt.


 


Kilde: Panasonic pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.