Forside * Nyheder

Ny Canon Camcorder klar til 2 TB


Ny Canon camcorder klar til 2 TB


Canon har lanceret en ny camcordermodel i deres LEGRIA HF M serie – M32 – der er kompakt og nem at anvende, og byder på optagelser i fuld High Definition kvalitet.


Med indbygget 64 GB flashhukommelse og mulighed for at udvide denne med op til yderligere 2 TB. LEGRIA HF M32 er nemlig den første model i Canons sortiment, der kan benytte de nye SDXC hukommelseskort.


Med lanceringen af LEGRIA HF M32 består LEGRIA HF M serien af i alt fire varianter, og selv om nyheden grundlæggende rummer samme funktionalitet som de øvrige modeller i serien – blandt andet en intuitiv brugerflade med Touch-screen LCD – henvender den sig især til de videofotografer, der både ønsker maksimal kvalitet og maksimal optagetid.


Afhængig af den valgte opløsning er det således muligt at gemme op til 24 timers videooptagelse i den interne 64 GB hukommelse, men som nævnt kan kapaciteten udvides til det næsten uendelige, når de nye SDXC-kort med en kapacitet på op til 2 TB kommer på markedet. For fuldstændighedens skyld skal nævnes, at LEGRIA HF M32 ?kun? kan optage sekvenser på maksimalt 12 timers varighed, men det burde også være nok for de fleste. Camcorderen er naturligvis også kompatibel med de SDHC-kort, der er på markedet for nærværende.


Avanceret HD-teknologi
LEGRIA HF M32 rummer en Full HD CMOS sensor på 3,3 megapixel, 18x Advanced Zoom, et ægte Canon HD videoobjektiv samt ikke mindst Canons egenudviklede DIGIC DV III processor. Blandt de mange avancerede teknologier skal nævnes Advanced Face Detection, der kan identificere og fokusere på op til 35 ansigter, endda med mulighed for manuelt at udvælge og fokusere kontinuerligt på et enkelt, selv om personen bevæger sig rundt i søgeren.


Desuden skal nævnes Canons Instant AF teknologi, der lever op til de høje kvalitetskrav, som optagelser i High Definition stiller skarpheds- og dermed fokuseringsmæssigt. Desuden skal nævnes ikke mindre end tre forskellige teknologier til stabilisering, nemlig all-round teknologien Super Range Optical Image Stabilizer, som i denne model suppleres af henholdsvis Dynamic Optical Image Stabilizer og Powered Optical Image Stabilizer til vanskelige optagelser.


Dynamic Optical Image Stabilizer minimerer således rystelser, når videofotografen går rundt eller i øvrigt bevæger sig, mens der optages – især ved optagelser med vidvinkel – mens Powered Optical Image Stabilizer nemt kan aktiveres ved tryk på en enkelt knap, når der filmes med zoom på lange brændvidder.


Brugervenlighed helt i top
Som tidligere nævnt er brugervenligheden helt i top, og langt de fleste funktioner kan styres enkelt og direkte fra den interaktive og trykfølsomme LCD skærm på 2,7?. Således skal nævnes funktionerne Touch Focus, Touch Exposure og Touch Tracking, der giver mulighed for henholdsvis at ændre fokus, eksponering og ansigtstracking ved et enkelt tryk på skærmen. Ligeledes skal nævnes muligheden for at finjustere zoom, blænde og eksponering direkte på skærmen via de såkaldte Sliding on-screen kontroller, altså ved at lade fingeren glide hen over skærmen.


Brugeren kan naturligvis også overlade al kontrol med optagelserne til automatikken i LEGRIA HF M32, da camcorderens Smart Auto teknologi, som blandt andet rummer funktionen Scene Detection, giver mulighed for automatisk opsætning til mere end 30 forskellige typer af optagesituationer.


Yderligere en smart funktion er Video Snapshot, der ved tryk på blot én knap automatisk optager et klip på enten 2, 4 eller 8 sekunder. Det er endda muligt at lave sådanne snapshots ud fra optagelser, der allerede er lagret i hukommelsen. Klippene kan derefter enkelt samles i en playliste og afspilles som en lille film, oven i købet ledsaget af baggrundsmusik. Med LEGRIA HF M32 følger forskellige musikklip, men brugeren kan ligeledes enten uploade egne klip eller koble en MP3 afspiller direkte til camcorderen.


Nemt at dele sine oplevelser
Den færdige film kan gemmes på en DVD eller uploades til internettet, og netop muligheden for at dele sine oplevelser online med andre er noget, der er lagt stor vægt på i den nye camcorder. Blandt andet kan nævnes en indbygget HD til SD konverter, som sammen med funktionen Easy Web Upload gør det enkelt og hurtigt at uploade videoklip til f.eks. YouTube. Med LEGRIA HF M32 følger desuden softwaren PIXELA ImageMixer, der ligeledes gør det hurtigt og enkelt at finde frem til og uploade ønskede optagelser. Desuden skal nævnes muligheden for at benytte hukommelseskort med integreret Eye-Fi for trådløs upload.


Via LCD skærmen og Canons 3D Flip View teknologi er det særdeles enkelt at finde frem til specifikke videoklip. Alle optagelser grupperes således efter både dato og tidspunkt, og ved at lade fingeren glide horisontalt hen over skærmen er det muligt at bladre datomæssigt, mens det ved at lade fingeren glide vertikalt over skærmen er muligt at bladre tidsmæssigt mellem optagelserne.


LEGRIA HF M32 er kompatibel med Canons sortiment af tilbehør, blandt andet objektivadaptere, videolys og Canons nye WP-V2 undervandshus, der er vandtæt ned til 40 meters dybde. Desuden skal nævnes kompatibilitet med Canons SM-V1 5.1 kanals surround sound mikrofon, der giver mulighed for optagelser med sublim lyd.


Salgsstart er primo september og vejl udsalgspris er kr. 8.499 inkl. moms


Kilde “pressemeddelse Canon Danmark”

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.