Forside * Nyheder

Batteridrevet “ghettoblaster” til iPod / iPhone


Logitech Rechargeable Speaker S715i er højttalere til iPod, der kan tages med ud.


Logitech Rechargeable Speaker S715i er en bærbar højttaler til iPod og iPhone. Batteriet er genopladeligt, og holder i følge Logitech strøm til 8 timers brug.


?Med dette system har vi leveret vores bud på den næste generation af lydkvalitet til iPod?en,? siger Mark Schneider, vice president og general manager i Logitechs forretningsenhed for lyd. ?Den nye genopladelige S715i har otte drivere, hvilket er dobbelt så mange som vores tidligere iPod-højttalere, ligesom de også har et genopladeligt NiMH-batteri, så det bare er om at tage tonerne med sig. Værsgo at give dig hen til musikken, og glem alt om at engangsbatterier.?


S715i leveres med en trådløs fjernbetjening, så du kan styre funktioner som tænd/sluk, lydstyrke, afspil, pause, skip og gentag. Fjernbetjeningen virker op til ti meter fra højttaleren. Der findes også en praktisk rejsetaske til S715i med plads til strømforsyning og fjernbetjening.


Den nye højttaler er forsynet med et certifikat fra programmet: ?Made for iPod?, ligesom den fungerer sammen med iPhone-programmer. Desuden kan højttaleren bruges sammen med enhver iPhone eller iPod, der har en ?Universal Dock Connector?.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Rechargeable S715i er tilgængelig i butikkerne i august.


Vejledende udsalgspris forventes at blive på kr. 1.349,-


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.