Forside * Nyheder

Begynder surround fra Logitech


Fleksibelt surround sæt hvor surround forstærkeren er indbygget i de aktive højttalere.


Logitech Surround Sound Speakers Z506 er aktive højttalere i et 5.1 surround setup. Det betyder at du direkte kan tilslutte PS, MAC, PS3, Xbox 360, Wii, iPod eller dvd-afspiller.


?Vi har designet Logitech Surround Sound Speakers Z506, så de kan sættes op hvor som helst i hjemmet,? udtaler Mark Schneider, vice president og general manager i Logitechs forretningsenhed for audio. ?Logitech Z506 understøtter næsten enhver hjemmeunderholdnings-konfiguration, så man let og hurtigt kan forbinde højttalerne til en spilkonsol ved RCA-forbindelsen, en pc via lydkortet, eller en digital musikafspiller med 3,5 mm inputtet.?


For at gøre det let at opsætte Z506-højttalerne er kablerne markeret med forskellige farver. Systemet indeholder et tilbehørskabel til lydkort og musikafspillere, og gamerne kan forbinde højttalerne direkte til spilkonsollens eksisterende RCA-kabel. Desuden understøtter Z506-højttalerne, at to enheder er tilsluttet på samme tid, fx en spilkonsol og en digital musikafspiller.


Z506-højttalerne kan konvertere to-kanalsstereo til en surround sound-oplevelse.


Logitechs nye højttalere er opgivet til samlet 75 watt (RMS). Der er en separat volumenknap til subwooferen. Og når lyden ikke skal opleves af andre i huset eller i nærheden, kan man benytte de medfølgende høretelefoner.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Surround Sound Speakers Z506 er i butikkerne i august. Den vejledende udsalgspris er kr. 699,-


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.