Forside * Nyheder

Bilka lukker Ekspert-panel


 


Bilka drager nu konsekvensen af den fejlbehæftede rådgivning, og nedlægger ekspertpanelet for elektronik.Det skriver butikskæden i et svar til flatpanels.dk


 


Bilka genmæle


Dansk Supermarked har kontaktet FlatpanelsDK. De beklager fejlene meget, og har som konsekvens valgt at lukke ned for Bilkas ekspert-panel for elektronik, da det ikke lever op til formålet. Opsætningen skal nu revurderes siger Bilka.

Jørgen Boye, Indkøbschef for elektronik ved Dansk Supermarked udtaler:
?Vi er glade for at sagen er bragt op. Vi er kun interesserede i at bringe korrekt og faktuel information for vores kunder. Derfor lukkes ekspert-panelet ned og vi revurderer nu, hvordan det fremover skal opbygges.?

I forlængelse heraf siger Jørgen Boye, at ekspert-panelet til sidst blev en for stor opgave, og mængden af spørgsmål blev for omfattende for elektronik-ekspertpanelet. Der manglede den nødvendige tid og de nødvendige ressourcer.

Henvisningen til Bilkas Ekspert-panel er nu taget ned af bilka.dk hjemmesiden oplyses det.


 Fakta


Sagen om Bilkas Ekspert-panel udsprang af forummet her på recordere.dk, hvor en bruger undrede sig over et af de svar eksperten derfra havde givet.


Det affødte en længere debat, hvor Rasmus Larsen fra flatpanels.dk senere kommenterede nogle af de misvisende råd i en artikel, hvis indhold også blev gengivet her på recordere.dk.


Sagen har nu ført til at Bilka har valgt at lukke deres Ekspert-panel for elektronik, og forklarer her hvorfor.


Debat emnet der startede det hele kan læses her


 


Kilde: flatpanels.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.