Forside Nyheder

Dansk radioudbud til iPhone vokser


 Langt fra alle lyttere, sidder foran en “gammeldags” transistorradio, når der skal høres radio, og de danske radiostationer er så småt begyndt at få øje på mobiltelefonen som et sted, hvor lytterne også kan indfanges.

DR P3 var den første danske station på iPhonen, siden da er både Nova FM, Radio 100 FM, The Voice, Skala FM og senest Radio Nord gået mobil.

SBS Radio, der står bag Nova FM og The Voice, er de eneste som også har udsendt en applikation, der virker på Android-mobiler som HTC Desire, Legend, Samsung Galaxy S m.f. samt på nogle af Nokias-mobiler.


Danmarks næstmest lyttede radio, P3 som alle danskere betaler til via licensen, er et eksempel på en af dem, som ikke en app til Android eller Nokia.


 


Radio Nord er i gang 


Det manglende udbud på Nokia og Android bliver der måske så småt ændret på, i hvert fald hos Nordsjællandske Radio Nord.

“Teknikken ligger klar, men fx har Nokia og Android rigtig mange forskellige modeller og skærmstørrelser. Det er også forskellige programmeringssprog. Så jeg kan ikke sige hvornår vi er 100% klar med den. Men vi er i gang”, fortæller Philip Lundsgaard, adm. direktør, Radio Nord til mobilsiden.dk.

Fælles for de danske radioapplikationer er, at de indtil videre er gratis at downloade, og at musikken sendes via mobilens dataforbindelse.Læs også:
Hør alverdens radio på iPhone 


Kilde: mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelSe TV 2 NEWS på iPhone
Næste artikelAnmeldelse af Maximum T-641 DVB-T recorder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.