Forside * Nyheder

IFA udstillingen i Berlin 2010


 


Recordere.dk er med på årets største forbrugerelektronik udstilling i de første dage af september.


IFA udstillingen i Berlin er verdens største forbrugerelektronik udstilling, og kan i år fejre 50-gangs jubilæum. I år med endnu en rekord, der er komplet udsolgt denne gang.


De har endda måttet etablere midlertidige udstillingshaller udenfor. Og de der kender Messe Berlin, vil vide at det er et enormt udstillingsområde, alene med de faste 28 haller der er på området.


Recordere.dk dækker IFA, fra de første pressemøder til vi har travet hallerne tynde. Her vil vi viderebringe vores oplevelser af nyhederne med fokus på AV forbrugerelektronikken. Men sidelinje redaktionen vil også denne gang være på plads, til at vise lidt andre ting fra det cirkus sådan en gigant udstilling også er.


Selve udstillingen er åben i dagene 3-8. september, men allerede fra d. 1. september går det løs med de første presse events. Det er Panasonic og Sony der lægger ud.


Der er oprettet et TEMA IFA 2010, som løbende blive opdateret med nyheder i tiden op til, under og efter IFA.


 


God fornøjelse
recordere.dk teamet


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.