Forside * Nyheder

LGs nye multi 3D afspiller og optager


LG HR550LG viser deres nye multi recorder og afspiller frem på IFA, og den klarer også 3D.


Nu kommer LG med en ægte multi maskine. En der kan afspille og optage samtidig, og som klarer både de gængse digitale signaler samt 3D.


LG HR550 præsenteres på IFA, og det er en kombi recorder og blu-ray afspiller.


Udstyret med tunere for DVB-C (digitalt kabel-tv), DVB-T (digital tv fra egen antenne) og DVB-S (digitalt tv fra satellit) klarer den at optage alle de gængse digitale signaler. Og den kan tilmed optage udsendelser i 3D, efterhånden som de bliver tilgængelige.


Blu-ray afspilleren klarer de gængse CD, DVD og blu-ray formater incl. 3D blu-ray. Og kender vi LG er den også rigt udstyret med muligheder for at afspille fra husets netværk og internettet.


Og ja, LG lover at det er muligt at optage en udsendelse, mens man eksempelvis ser en blu-ray film. Man kan endda optage en 3D udsendelse imens.


Pris og tilgængelighed ukendt.


 Præsenteres på IFA


LG præsenterer denne nye multi player/recorder på IFA i Berlin, som åbner på fredag. Recordere.dk er tilstede, følg med her på siderne via nyhederne og det specielle IFA TEMA


 


Kilde: LG

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.